Bouwkundige keuring Assen

Wanneer u een huis in Assen wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Assen te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Assen meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Assen geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Een bouwkundige keuring Assen is een verstandige keuze wanneer u de (toekomstige) eigenaar bent of wordt van een huis in Assen waarvan u de waarde wilt inschatten. Want niets is zo prettig als zekerheid over de financiƫle waarde en het budget dat u hiervoor tot uw beschikking dient te hebben om eventuele reparaties uit te voeren. Met een bouwkundige keuring Assen wordt wonen in Assen nog aangenamer. Assen is de hoofdstad van Drenthe en de volledige gemeente omvat diverse omliggende plaatsen, zoals Witten en Rhee. Assen heeft diverse woonwijken met elk hun eigen karakter. De oudste woonwijk van Assen is het centrum, waar u dicht bij de winkels en horecagelegenheden woont. Wanneer een nieuwe wijk in Assen uw voorkeur heeft, is Kloosterveen een optie. Deze nieuwe woonwijk is een prettige omgeving voor gezinnen met kinderen. De huizen in Kloosterveen hebben verschillende stijlen, waardoor de wijk een afspiegeling is van de hele 20e eeuw. Welke woning u ook kiest, een bouwkundige keuring Assen geeft zekerheid over de waarde van uw huis.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Houten

Bouwkundige keuring Leeuwarden

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.