Alle keuringen en onderzoeken voor uw vastgoed!

Op zoek naar een inspectie, keuring, onderzoek of label voor uw woning, bedrijfslocatie, verhuurobject of appartementencomplex? Het Inspectiehuis verzorgt ze voor u. Zo hebt u tijdens de aankoop, verkoop en als eigenaar zekerheid over uw vastgoed!

Sinds 2002 zijn wij dé specialist waar aannemers, particulieren, makelaars, overheden, VvE's en verhuurders op vertrouwen. Met transparant inzicht in de kwaliteit, onderhoudsstaat en andere waarde bepalende aspecten, komen zij tot beter beargumenteerde keuzes over hun vastgoed. Welkom bij Het Inspectiehuis, onderdeel van SOCOTEC Building Performance per 2022.

Wat kunnen wij voor u doen ?

Bouwbegeleiding


Prijs op aanvraag

Bouwkundige keuring

Ontvang een uitgebreid rapport over de technische staat van een woning of ander pand. Bij de keuring kunt u vanzelfsprekend aanwezig zijn om vragen te stellen.


Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP)


Prijs op aanvraag

Energielabel (zakelijk vastgoed)

Inzicht in de huidige energieprestatie én mogelijkheden voor verbetering. Wij verzorgen het energielabel, een energiebesparingsplan en de RVO-registratie voor u.


Prijs op aanvraag

Energielabel woning (NTA8800)

Het meeleveren van een energielabel bij de verkoop van uw woning is verplicht. Het Inspectiehuis biedt u dit label en een rapportage voor een scherpe prijs.


Expertise (deskundigenonderzoek)

Bouwkundige geschillen lost u op met objectief, gedegen onderzoek. Onze rapportage bevat conclusies, foto's en aanbevelingen. Neem contact op voor een prijsindicatie.


Prijs op aanvraag

Gebouwbeheer


Prijs op aanvraag

Meeloopkeuring

Wel bouwkundig laten keuren, maar geen rapportage nodig? Een meeloopkeuring biedt u grondig inzicht in de staat van een object tegen zacht prijsje.


MeerJarenOnderhoudsPlan

Een duidelijke begroting en controle over uw structurele onderhoud: met ons MJOP kijkt u tot wel 50 jaar vooruit. Ook ondersteuning bij het uitbesteden van uw onderhoud.


Prijs op aanvraag

Meetrapport


Prijs op aanvraag

Opleveringskeuring nieuwbouw

Élke nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met enkele gebreken. Met deze keuring vinden en rapporteren wij ze allemaal, zodat de aannemer deze voor u kan verhelpen.


Plattegrond (2D/3D)

De juiste maten van uw woning of bedrijfspand. Eenduidig en betrouwbaar in kaart gebracht conform de NEN-norm 2580.


Veiligheidskeuring Gas-Water-Elektra

Gas, water en elektra brengen naast comfort ook risico's met zich mee. Na een veiligheidskeuring van deze aspecten in uw woning slaapt u een stuk rustiger.


Verbeteradvies (incl. labelopname)

Met een maatwerk energieadvies voor uw woning krijgt u uitgebreid inzicht in besparingsmogelijkheden die een woning biedt. Ook krijgt u op duidelijke wijze inzicht in de kosten die energiebesparende maatregelen met zich meebrengen en uiteraard in de besparingen die er kunnen worden gerealiseerd. Het maatwerkadvies is een energiebesparingsadvies wat wordt opgemaakt na een inspectie van uw woning.


Vloeronderzoek

Voorkom of beperk kostbaar vloerherstel met een uitgebreid onderzoek met schriftelijke rapportage, conclusies en een raming van eventuele herstelkosten.


Prijs op aanvraag

Vooropname (0-meting)

Breng de staat van een pand in kaart voordat activiteiten worden uitgevoerd die schade kunnen veroorzaken. Zo voorkomt u discussie en staat u sterker.


Gecertificeerd

Kennis en deskundigheid

Als gecertificeerd keuringsbureau is Het Inspectiehuis gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, controles en inspecties van vrijwel elk soort gebouw. Met jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en deskundigheid om objecten zorgvuldig en betrouwbaar te inspecteren. Ook taxaties, onderhoudsadvies en alle andere bouw- en object-gerelateerde aspecten worden door de experts van Het Inspectiehuis grondig uitgevoerd.

Het Inspectiehuis werkt landelijk voor uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, makelaars, woningcorporaties, financiële dienstverleners, Verenigingen Van Eigenaren, gemeentes en (semi)overheden, verzekeraars, projectontwikkelaars, stichtingen en bedrijven. Voor al deze partijen biedt Het Inspectiehuis zekerheid. Zekerheid over uw vastgoed!

Even bellen?

Vragen, vrijblijvend advies of een dienst aanvragen?
Laat uw naam en nummer achter, wij bellen spoedig terug.