Binnenmilieuprofiel

Hoe bevalt het comfort in uw woning of gebouw? Het binnenklimaat bepaalt hoe wij ons voelen waar wij het meeste tijd doorbrengen: binnen. Een binnenmilieuprofiel van Het Inspectiehuis helpt u om uw woon- of werkcomfort te optimaliseren.

De temperatuur, luchtvochtigheid, luchtstromen, daglicht en meer bepalen het binnenklimaat. Elk seizoen kan dit weer anders zijn. Hoe voorkomt u vocht en schimmel? Hoe ververst de lucht zich? Een binnenmilieuprofiel biedt u deze inzichten én geeft tips voor verbetering.

Voor zakelijke én particuliere klanten biedt Het Inspectiehuis deze keuring aan volgens richtlijn ISSO 824 'Bepalingsmethode Binnenmilieuprofiel Woningen', waarmee een gedegen onderzoeks- en rapportageproces gewaarborgd is

Kijk onderaan deze pagina voor onze tarieven, voorbeeldrapporten, of om direct een binnenmilieuprofiel aan te vragen.

Meer informatie over het binnenmilieuprofiel

Zeker in dit tijdperk van duurzaamheid ligt de focus bij de bouw van nieuwe woningen of het verbouwen van bestaande woningen op energiezuinigheid. Dat is uitstekend, maar leidt soms onbedoeld ook tot minder comfort, bijvoorbeeld door praktisch luchtdichte woningen waar de binnenluchtkwaliteit te wensen overlaat.

In een binnenmilieuprofiel brengen wij precies voor u in kaart welke maatregelen u kunt nemen om het comfort te verbeteren, zodat u zich thuis prettiger voelt en op uw werk productiever bent. Heeft u er bijvoorbeeld weleens over nagedacht hoeveel zuurstof u verbruikt en hoe er voldoende verse lucht wordt aangevoerd? Het binnenmilieuprofiel van Het Inspectiehuis geeft u het antwoord op deze en veel andere aspecten die allesbepalend zijn voor uw comfort.

Wilt u ook genieten van een prettigere leefomgeving? Of heeft u vragen over hoe de opmaak van een binnenmilieuprofiel tot stand komt? Neem contact met ons op voor vragen of het direct aanvragen van een binnenmilieuprofiel.

Binnenmillieuprofiel

Prijs op aanvraag
Direct aanvragen